Jan Roelof Steenbergen

innovatie in dienstverlening
 

Bij blijven, beter worden of andere inzichten krijgen? Vastgelopen en hoe nu verder? Wat wil ik nu eigenlijk?


 COACHING/MENTORING

Weet je niet wat je nu eigenlijk wil? Of weet je niet welke kant je op wil? Loop je voortdurend ergens tegenaan?  Of wil je graag als teamleider een soort training on the job? Waarbij je in de praktijk begeleid wordt (vanuit een mentor-rol). Ik kan je op weg helpen vanuit jarenlange ervaring maar ook vanuit mijn vele coaching opleiding maar vooral vanuit het feit dat coaching in mijn genen zit. Daardoor gaat het heel natuurlijk en besef ook dat je niet per definitief zelf heel veel moet veranderen. Want dat is erg lastig en misschien zelfs onmogelijk. Daarom moet je proberen je omgeving zo in te zetten dat iets voor je werkbaarder wordt.

Maar ik kan je ook op weg helpen om na te denken over je toekomst. Wat wil je nu eigenlijk? Of ben je onzeker of je geschikt bent als ondernemer? Ook hierbij kan ik de helpende hand bieden.

We beginnen altijd met een kennismaking. Hierin kijken we of er een klik is, erg belangrijk voor een goed verloop. Dat gesprek is gratis. Wanneer de klik er over en weer is kunnen we starten met het traject. Vaak duurt een traject maximaal zeven a negen sessies. Vaak wordt een traject betaald door de werkgever of is het aftrekbaar van de belasting. Afhankelijk van het soort coaching (of mentoring) is de prijs € 85,00 per uur tot maximaal € 110,00. 

Ten overvloede misschien; maar de privacy is altijd gewaarborgd tussen jou en mij als coach. Zoek rustig contact voor meer info...

TRAININGEN

Kwaliteit leveren is belangrijk. Daartoe is trainen van levensbelang. Vanuit mijn jarenlange ervaring en opleiding kan ik veel soorten trainingen (en workshops) aanbieden. Hiervoor kan ik ook een beroep doen op mijn netwerk, wanneer de situatie daarom vraagt. Afhankelijk van de soort training liggen de prijzen per dag (groepen van maximaal 15 personen) tussen de € 680,00 en €820,00 (exclusief eventuele reiskosten, BTW en een eventueel te huren locatie? Informeer vrijblijvend!

Welke trainingen gaat het om?

 - communicatietrainingen telefonie

- coaching bij de telefoon

- voorkomen van agressie

- werken met social media

- klantreizen

- hospitality

- KCC teamleider

- zelforganisatie en teamontwikkeling

WORKSHOPS: verschillende thema's...